autlist

 


 

Medlemsside

Mailinglisten har, da den bliver hostet af YahooGrupper, en hjemmeside der kun kan bruges af medlemmer, hvilket giver en række muligheder. Linkene forneden linker til medlemssiden og bliver vist i et nyt vindue.

Registrering

For at kunne bruge disse muligheder er det nødvendigt at du først registrerer dig hos YahooGroups, hvilket desværre ikke kan gøres for dig når du bliver meldt ind da det er muligt at være medlem af mere end én mailingliste hos YahooGroups. Det er gratis at blive registreret.

Log ind

Før du kan benytte dig af de andre muligheder skal du først være logget ind. Hvis du bruger en computer der ikke er tilgængelig for andre, behøver du stort set kun at gøre dette en enkelt gang; I modsat fald bliver du nødt til at gøre det hver gang, og at logge ud bagefter.

 

Læs gamle mails i arkivet
Læs gamle emails i arkivet

Dette er den eneste måde at læse hvad folk tidligere har skrevet, og det indebærer også at man ikke behøver at gemme emails man modtager fra listen på sin egen computer; man kan altid læse gamle mails via en browser. Det betyder også at man ikke behøver at have en email-adresse for at kunne læse emails sendt over mailinglisten.


Send emails via din browser
Send emails

Dette er idéelt hvis man ønsker at sende emails til listen, men ikke har adgang til et email-program. Dette kan feks. være tilfældet hvis man ikke har sin egen computer, og i stedet feks. er online fra et bibliotek eller Net-café.


Lav om på måden du modtager mails på
For mange emails?

Det er sket nogle gange at folk klager over at de modtager for mange emails. Et alternativ til at udmelde sig kan feks. være at indstille måden man modtager emails på. Man kan feks. nøjes med at læse emails i arkivet efter behov, og slet ikke modtage emails til ens email-adresse. Det er også muligt kun at modtage en enkelt email per dag der indeholder samtlige emails fra den pågældende dag.


Chat
Sig din mening

På medlemssiden kan du også chatte med andre medlemmer, forudsat at andre medlemmer også er ude på chat-siden samtidig. Det virker lidt på samme måde som en telefonlinje hvor flere kan snakke samtidig, bortset fra at man skriver i stedet for at tale.


Se hvem der er medlem
Hvem er medlem, og hvem er de?

Det sker med jævne mellemrum at folk mister de præsentationer de modtog da de meldte sig ind, eksempelvis hvis computeren bryder sammen eller der er kommet mange nye medlemmer og man ikke længere har en samlet tekstfil med præsentationer. Billedet til venstre er af undertegnede.


Medlemssiden har mange andre muligheder. Feks. har diverse medlemmer uploadet tips til programmet BoardMaker, eksempler på ansøgninger, og andet.

Hvis du har spørgsmål der ikke er besvaret her, kan du evt. spørge mig (jeg hedder Jacob), eller spørge via mailinglisten.
YahooGrupper har også diverse information.