Ny dansk mailingliste
Torsdag, 17. april, 2003

Der er nu åbnet en ny dansk mailingliste for ikke-autistiske pårørende til personer indenfor det autistiske spektrum. Som det kan ses på de mange mails har der været et stort behov for en sådan liste. Moderator for mailinglisten er Mie Ravn.

( printer venlig side )

Ny dansk mailingliste

Torsdag, 17. april, 2003

Der er nu åbnet en ny dansk mailingliste for ikke-autistiske pårørende til personer indenfor det autistiske spektrum. Moderator for mailinglisten er Mie Ravn.

autlist repræsenteret ved SIKON konferencen

Mandag, 22. april, 2002

I forbindelse med SIKON konferencen den 29. april hjælper jeg til m.h.t. Aspergerforeningen. Ved samme lejlighed kommer jeg også til at dele foldere ud for autlist så hvis du kommer til konferencen og vil have en folder eller vil høre mere om mailinglisten er det bare at gå forbi Aspergerforeningens bod.

Støttegruppen i København

Tirsdag, 22. januar, 2002

Den tidligere supportgruppe i Valby har nu skiftet til nye og bedre lokaler, har nu åbent hver mandag, og har skiftet navn til Støttegruppen i København. Der er billeder af både lokalerne og hvordan du kan finde vej. Det er heller ikke nødvendigt at være med på autlist for at komme til støttegruppen så det er bare at møde op.

God dag, kan jeg byde på en folder?

Lørdag, 10. november, 2001

Hvis du læser dette er du måske en af de 400 der sikrede sig en autlist folder ved Skive konferencen og nu lurer på hvad autlist er for noget?

I fald du ikke fik spurgt eller blot vil læse mere om autlist har jeg skrevet mere om det ( www.autlist.dk/event/skive/2001/ ).

autlist udvider

Søndag, 7. oktober - 2001

autlist er nu blevet et hieraki af mailinglister idet der er blevet oprettet to mailinglister mere.

Den gamle autlist liste eksisterer naturligvis stadig, og fungerer som den altid har gjort, uden ændringer.

autlist-ia er en ny mailingliste der kun er for forældre til folk med infantil autisme og nære slægtninge. Administrator for autlist-ia er Lucjan Zeitman (lucjan.zeitman@b2mail.dk).

autlist-as er en ny mailingliste der kun er for folk indenfor det autistiske spektrum. 'as' står altså her ikke kun for Aspergers syndrom. Administrator for autlist-as er Camilla Wincentz Pedersen (camilla.pedersen@mail.dk).

Når du melder dig ind i autlist ( www.autlist.dk/tilmelding/ ) vil du samtidig få besked om hvordan du kan blive medlem af de andre mailinglister.

autlist repræsenteret ved Skive konferencen

Lørdag, 22. september - 2001

autlist bliver i år repræsenteret med en stand ved Skive konferencen. Ved standen vil man bla. få mulighed for at vinde en af flere autlist T-shirts, få en folder med information om autlist, blive medlem af mailinglisten, få en snak med administrator for autlist, m.m. Mere information om begivenheden vil kunne findes på denne hjemmeside senere.

På vejne af autlist vil jeg takke Landsforeningen Autisme ( http://www.autismeforening.dk/ ), der dækker udgifterne.

Forening for voksne med Aspergers syndrom

Søndag, 22/4 - 2001

Hvorfor er der ikke en sådan her i Danmark, spørger Camilla Wincentz Pedersen i et nyt indlæg på AspergerDK's opslagstavle. Godt spørgsmål. Du kan læse indlægget på AspergerDK ( http://come.to/aspergerDK ).

Artikel i Computer World

Fredag, 6. april - 2001

En artikel i Computer World nævner sammenhænge mellem AS og hackere: Forskere: Hackere har autistiske træk ( http://www.computerworld.dk/vis_artikel.asp?ArticleID=10285 ).

Journalisten roder lidt med hvad det vil sige at være hacker, men det er sjov læsning.

SORAS skifter lokaler

Onsdag, 13. december - 2000

Det er nu officielt at SORAS (Støtte Og Rådgivningscenter for folk med Aspergers Syndrom) flytter til nye lokaler i Niels Juels Gade i Århus, hvor der vil blive fem to-værelses og fem tre-værelses lejligheder der kommer til at fungere som et opgangsbofællesskab. Lejlighederne forventes at være klar til indflytning i april måned år 2001.

Opdateret 2. april 2001: lejlighederne er blevet istandsat til tiden og er klar til indflytning. Man kan henvende sig til sin sagsbehandler for mere information.

Landsforeningen Udviklingshæmmede Med Autisme

Søndag, 10/12 - 2000

Et antal medlemmer af Landsforeningen LEV ( http://www.lev.dk/ ) og forældre til udviklingshæmmede børn og unge med autisme har taget initiativ til at danne Landsforeningen Udviklingshæmmede med Autisme ( http://hjem.get2net.dk/hslot/luma/ ).

www.autlist.dk

Fredag, 1/12 - 2000

Hjemmesiden har beklageligvis været utilgængelig i et stykke tid i forbindelse med at jeg er flyttet. Som det kan ses har den nu fået sit eget domæne! Tak til AspergerDK ( http://come.to/aspergerDK ) for domæne og plads.