autlist

 


 

Tilmelding

autlist består af følgende to mailinglister.

autlist autlist-ia

autlist er for alle folk indenfor det autistiske spektrum og pårørende. Her har du mulighed for at skrive med andre uanset hvilken diagnose de eller deres pårørende har.

Du kan blive medlem af autlist-ia hvis du er forælder eller nær slægtning til nogen der har infantil autisme eller en lignende diagnose (dog ikke Aspergers syndrom eller HFA). Her har du mulighed for at skrive med andre forældre til folk med infantil autisme.

Regler

Formålet med reglerne er bla. at sikre anonymitet.
 1. Der er tavshedspligt. Det er dog ok at videresende emails eller oplysninger fra mailinglisten dersom man har fået de involveredes tilladelse til det.
 2. Du kan skrive så meget du vil til andre medlemmer uden om mailinglisten, men hvis de ikke ønsker det skal det respekteres.

Sådan bliver du medlem

Du kan blive medlem på følgende måde:

 1. Skriv en præsentation af dig selv.
  Præsentationen vil blive videresendt til alle medlemmer af autlist. Formålet med præsentationerne er at alle ved lidt om hinanden. Forslag til ting du feks. kan skrive i din præsentation er:
  • Dit navn og alder
  • Hvad du interesserer dig for
  • Hvilken diagnose du har, hvis du har en
  • I hvilken del af landet du bor
  • Hvad du ellers har lyst til at fortælle
 2. Send præsentationen til dkautlist-adm@yahoogrupper.dk.

Det kan tage mellem ti minutter og flere dage før du bliver tilmeldt, afhængigt af hvornår administrator eller en moderator læser din præsentation.

Du vil herefter blive medlem af autlist og vil få besked om hvordan du kan blive medlem af de øvrige mailinglister.

Hvis du vedlægger filer så husk at slette oplysninger du ikke vil have at andre læser. Det er sket et par gange at medlemmer har sendt CPR. numre over listen og bagefter har fortrudt det.